Pabrik Garment Yulin Dongke

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

sopo iki

Kita adhedhasar ing Guangxi, China, wiwit taun 2015, adol menyang Afrika (00.00%), Amerika Utara (00.00%), Amerika Selatan (00.00%), Asia Tenggara (00.00%), Eropa Lor (00.00%). Ana total babagan 51-100 wong ing kantor kita.

Kepiye cara njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Inspeksi final sadurunge dikirim;

Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Jeans Biker, Jeans Ceking, Keseluruhan, Celana Pendek Kargo, Jaket.

Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Pabrik kita duwe budaya perusahaan sing apik. Kanggo adaptasi karo globalisasi ekonomi lan kahanan ilmu pengetahuan lan teknologi informasi sing owah, kita gumantung karo teknologi produksi canggih lan peralatan produksi, sistem manajemen ilmiah.

Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CIF, EXW;

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY;

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, MoneyGram, Western Union, Awis, Escrow;

Pidato Bahasa: Inggris, Cina

Pengin kerja sama kita?